Cursusaanbod

Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode

Stichting Rooi Hartsafe werkt nauw samen met Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode. 

Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode verzorgt voor de inwoners van Sint-Oedenrode cursussen conform het lesmateriaal van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De stichting is reanimatiepartner bij de Nederlandse Hartstichting en gebruikt de lesmaterialen die door de Hartstichting worden gemaakt en onderhouden. Alle instructeurs zijn gecertificeerd bij zowel de NRR als de Hartstichting.
Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode geeft 2 soorten cursussen:

  • Een basiscursus waarbij de cursist wordt opgeleid tot het volledig zelfstandig kunnen uitvoeren van een reanimatie met gebruik van een AED. Na het volgen van de cursus volgt een certificering voor 1 jaar.
  • Een opfris- of herhalingscursus waarbij de lesstof van de basiscursus opnieuw wordt geoefend en getoetst; er zal ook steeds een extra onderwerp worden behandeld.

De cursus is toegankelijk voor iedereen met een minimale leeftijd van 16 jaar.
Vrijstelling voor de basiscursus zal worden verleend aan iedereen met een geldig EHBO- of BHV-diploma.

Bij inschrijving is onze privacy statement van toepassing.

Onderstaande cursussen staan op dit moment gepland, waarop niet meer kan worden ingeschreven: 
Geen

In verband met de overheidsmaatregelen m.b.t. het Corona virus zijn op dit moment alle opleidingen en herhalingslessen geannuleerd. 
Indien de maatregelen veranderen en we weer cursussen kunnen gaan inplannen zullen we direct de nieuwe datums hiervoor op deze website plaatsen.