2

Herhaling 5 juni 2024

Stichting Rooi Hartsafe (SRH) werkt nauw samen met Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode (SRS). Deze verzorgt voor de inwoners van Sint-Oedenrode cursussen conform het lesmateriaal van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). SRS is Reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting en gebruikt de lesmaterialen die door de Hartstichting worden gemaakt en onderhouden. Alle instructeurs zijn gecertificeerd bij zowel de NRR als bij de Hartstichting.

In de opfris- of herhalingscursus wordt de burgerhulpverlener weer getoetst voor de geldigheid van de certificering voor 1 jaar. De lesstof van de basiscursus zal opnieuw worden geoefend. Extra onderwerpen zoals, de stabiele zijligging, verslikking , baby-reanimatie zullen worden behandeld. Verder zullen er steeds verschillende scenario’s worden besproken.

Het volgen van een opfris- of herhalingscursus is gratis* voor de burgerhulpverleners die wonen, werken of sporten in Sint-Oedenrode.

Het adres van de cursusruimte is Zorgboerderij “De Dommelhoeve”
Cathalijnepad 1, 5491 GT te Sint-Oedenrode
Let op: u kunt deze zorgboerderij per auto alleen bereiken via de Ollandseweg en afslag Cathalijnepad. U rijdt dan door voorbij het bord Auto’s te gast. Volg bij de zorgboerderij de bordjes EHBO-ruimte. 

Cursus Info

Woensdag 05/06/2024   20:00 – 22:00 uur
Locatie Zorgboerderij “De Dommelhoeve”
Maximaal 12 personen
Duur 2 uur
Met Certificaat
1 jaar
€15,- per persoon / volgens voorwaarden gratis

Inschrijven voor deze herhaling


Scroll naar boven