cursusaanbod

Cursusaanbod Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode

Stichting Rooi Hartsafe werkt nauw samen met Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode. 

Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode verzorgt voor de inwoners van Sint-Oedenrode cursussen conform het lesmateriaal van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De stichting is reanimatiepartner bij de Nederlandse Hartstichting en gebruikt de lesmaterialen die door de Hartstichting worden gemaakt en onderhouden. Alle instructeurs zijn gecertificeerd bij zowel de NRR als de Hartstichting.
Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode geeft 2 soorten cursussen:

  • Een basiscursus waarbij de cursist wordt opgeleid tot het volledig zelfstandig kunnen uitvoeren van een reanimatie met gebruik van een AED. Na het volgen van de cursus volgt een certificering voor 1 jaar.
  • Een opfris- of herhalingscursus waarbij de lesstof van de basiscursus opnieuw wordt geoefend en getoetst; er zullen ook steeds een extra onderwerp en verschillende scenario’s worden behandeld.

De cursus is toegankelijk voor iedereen met een minimale leeftijd van 16 jaar.
Vrijstelling voor de basiscursus zal worden verleend aan iedereen met een geldig EHBO- of BHV-diploma.

Bij inschrijving is onze privacy beleid van toepassing.

Alle cursussen zullen worden gegeven volgens de actueel geldende richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). 
Mocht u op de avond van de cursus last hebben van gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid of koorts, meld uzelf dan af via cursus@rooihartsafe.nl en schrijf in voor een andere avond.

2

Herhaling 25 april 2023

Herhaling 25 april 2023 Stichting Rooi Hartsafe (SRH) werkt nauw samen met Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode (SRS). Deze verzorgt voor de inwoners van Sint-Oedenrode cursussen conform …

MEER INFORMATIE →
4

Herhaling 22 mei 2023

Herhaling 22 mei 2023 Stichting Rooi Hartsafe (SRH) werkt nauw samen met Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode (SRS). Deze verzorgt voor de inwoners van Sint-Oedenrode cursussen conform …

MEER INFORMATIE →
3

Opleiding 9 mei 2023

Opleiding 9 mei 2023 Stichting Rooi Hartsafe (SRH) werkt nauw samen met Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode (SRS). Deze verzorgt voor de inwoners van Sint-Oedenrode cursussen conform …

MEER INFORMATIE →
Scroll naar boven