Rabobank

Rabo Clubsupport 2023, de stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend!

Bedankt voor uw stem!

Namens Stichting Rooi Hartsafe en Stichting Reanimatie Sint-Oedenrode willen wij u van harte bedanken voor uw steun tijdens de Rabo ClubSupport-actie.  Uw stem heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan het verwezenlijken van onze missies om AED’s te onderhouden en reanimatiecursussen toegankelijk te maken voor iedereen in onze gemeenschap.

Wij mochten dankzij uw steun respectievelijk € 1.788,40 en € 1.134,11 ontvangen.

Met het ontvangen geld zullen wij deze belangrijke doelen nastreven door het organiseren en faciliteren van reanimatiecursussen. Deze cursussen zijn van onschatbare waarde, omdat ze levens redden en bijdragen als burgerhulpverlener aan een hartveilige samenleving. Uw steun draagt rechtstreeks bij aan het vergroten van de kennis en vaardigheden van onze gemeenschap, en daarmee aan de veiligheid en het welzijn van ons allen. Door uw stem kunnen we voorlopig onze opleidingen tegen een zeer laag tarief aanbieden en onze opfris cursussen zelfs gratis blijven aanbieden.

Wij zijn dankbaar voor uw betrokkenheid en het vertrouwen dat u in onze stichtingen heeft gesteld. Samen maken we het verschil en kunnen we levens redden. We houden u graag op de hoogte van onze vorderingen en successen dankzij deze waardevolle bijdrage.

Nogmaals, hartelijk dank voor uw steun en voor het delen van onze passie voor het vergroten van de veiligheid en de reanimatiekennis in onze gemeenschap.

srh
sr
Scroll naar boven