Rooi Hartsafe plaatst tijdelijk AED bij Rooice

Op verzoek van Rooice heeft Stichting Rooi Hartsafe tijdelijk een Automatische Externe Defibrillator (AED) beschikbaar gesteld bij de ijsbaan in Sint Oedenrode. Hiermee is zolang de ijsbaan op de markt in gebruik is een belangrijke stap in het vergroten van de veiligheid en het welzijn van onze gemeenschap gerealiseerd.

We hopen natuurlijk dat gedurende deze periode deze AED ongebruikt daar blijft hangen, maar als deze AED bij noodgevallen zoals hartstilstand, op korte afstand hangt kan door de aanwezigheid ervan levens redden door snelle en effectieve defibrillatie mogelijk te maken. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en ontworpen om door zowel getrainde professionals als leken te worden bediend.
We moedigen alle inwoners, bezoekers en medewerkers in de omgeving aan om zich bewust te zijn van de locatie van de AED en om hulp te bieden in geval van nood. Bovendien zullen er binnenkort weer trainingssessies worden georganiseerd om het gebruik van de AED en basisreanimatietechnieken aan te leren.

Het is dankzij de inzet van de gemeenschap en de steun van lokale initiatieven dat we deze belangrijke toevoeging aan onze openbare voorzieningen hebben kunnen realiseren. Stichting Rooi Hartsafe blijft zich inzetten aan een veiligere en meer zorgzame omgeving voor iedereen.

Voor verdere vragen of informatie kijk op deze website of stuur een mailtje aan info@rooihartsafe.nl

2024 ijsbaan
Scroll naar boven